Unik L – Takapihan kuninkaan pöytä

4 150,00 

Historiaa nähneestä valtavasta kuusesta syntyi vankka mustalla ulkokalusteöljyllä käsitelty uniikki Luomus Unik L -puutarhapöytä isoille pidoille.

Varasto loppu

Tutustu Luomuksen verkkokaupan toimitustapoihin ja maksutapoihin.

Haluaisitko tällaisen Luomuksen?

Teen tällaisen sinulle mielelläni. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Share product

Jaa

Kuvaus

Luomus Unik L. Ainutlaatuista ja massiivisen kaunista!

Imatralaisesta kotipihan kuusesta valmistettu uniikki pöytä takapihan kuninkaalle unohtumattomiin grillijuhliin. Pöydältä kelpaa tarjoilla isommallekin juhlaväelle vaikka kokonainen sika.

Pöydän suunnittelussa on käytetty vuosituhansia sitten hyväksi ja kestäviksi havaittuja liitostekniikoita, jotka sallivat valtavien kansilankkujen vuodenaikaelämisen pitäen rakenteen suorana. Tämäkin pöytä on valmistettu Luomukselle ominaisten menetelmien mukaan ilman ruuveja tai nauloja. Tukevan rakenteen takaavat liitokset ovat jätetty näyttävästi esille pöydän kylkiin ja jalkojen kiinnitys kanteen on varmistettu isoilla läpilyödyillä tapeilla. Nämä kiilatut tapit huomauttavat pöydän ääressä lihaista ateriaansa nauttivalle juhlijalle ikiaikaisesta vahvuudesta.

Muodon inspiraationa on ollut valtavan, yli sata-vuotiaan kuusen historia. Muodossa on haettu juurevaa orgaanisuutta ja pöytä näyttääkin kasvavan alustastaan. Aivan kuten kasvaessaan lähellä itä-rajaa koko itsenäisen Suomen olemassa olon ajan.

Pöydän syntytarinaan voit tutustua täällä.

Tekisikö mielesi päivittää puutarhasi tai grillialttarisi pöytäkalustoa? Luomus Unik on vastaus, jota olet odottanut! Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä