Luomus
juuri sinulle

Ideologia - Luomus Woodworks
Ideologia - Luomus Woodworks

Ideologia

Uuden ajan puuseppänä, puusta luojana, työstän täysin yksilöllisiä ja elämää kestäviä Luomuksia ilman nauloja tai ruuveja.

Rakenteellisia haasteita intohimolla ja tekniikan tohtorin tarkkuudella ratkaisten luon funktionaalisesta kaunista. Valmistuksessa perinteinen puusepän käsityö yhdistyy modernin tekniikan tuomiin mahdollisuuksiin.

Puusta luotua, ilman nauloja tai ruuveja.

Asiakas pääsee aina seuraamaan läheltä oman Luomuksensa valmistumista vaihe vaiheelta. Luomus syntyy yhdessä.

Laatu näkyy yksityiskohdissa ja viimeistelyssä.

Työtavat

Valmistuksessa hyödynnetään erilaisia liitosmenetelmiä, jotka huomioivat puun luonnollisen elämisen ja kestävät aikaa. Rakenne on osa kauneutta. Liitokset luovat kalusteisiin näyttäviä yksityiskohtia, jotka erottavat Luomukset teollisesti valmistetuista tuotteista.

Liitokset huomioivat puun luonnollisen elämisen ja luovat näyttäviä yksityiskohtia.

Insinöörilähtönen rakennesuunnittelu sekä arvostus puurakentamisen historiaan näkyvät jokaisessa Luomuksessa. Innovatiivinen haasteiden ratkaisu sekä uudet mahdollisuudet soveltaa ja yhdistää modernia teknologiaa perinteiseen puusepän käsityöhön tekevät jokaisesta Luomuksesta uniikin.

Työtavat - Luomus Woodworks
Työtavat - Luomus Woodworks

Luomus kestää elämää.

Materiaalit - Luomus Woodworks
Materiaalit - Luomus Woodworks

Materiaalit

Luomukset syntyvät käyttötarkoitukseen ja asiakkaan makuun sopivista puulaaduista. Niissä voidaan käyttää asiakkaan itse hankkimaa materiaalia.

Asiakkaan lähtökohdista ja toiveista sekä puun historiasta valmiille Luomukselle syntyy kiehtova tarina.

Puulla on aina tarina, kuten jokaisella Luomuksella.

Materiaalivalinnassa kiinnitetään erityisesti huomiota siihen, että puun alkuperä on tiedossa ja että se on kaadettu ympäristöä kunnioittaen.

Luomus syntyy yhdessä.

Suunnittele

Haluatko nähdä omat ajatuksesi Luomuksena? Luodaan yhdessä. Suunnittelun alussa apunasi toimii suunnittelulomake, jolla kartoitetaan ideasi ja toiveesi.

Luomus Woodworks