Luomukset

Luomus on yksilöllinen, puusta käsityöllä ilman nauloja ja ruuveja valmistettu tuote, joka kestää elämää. Tutustu erilaisiin Luomuksiin tällä sivulla. Voit katsoa valmiita LuomusIdeoita ja heti toimitukseen olevia tuotteita verkkokaupasta tai aloittaa uuden Luomuksen suunnittelun vaikka heti!

Kalusteet

Kalusteet

Luomus on juuri käyttäjänsä tarpeisiin suunniteltu kaluste, oivallus, jossa laadukkaat liitokset luovat rakenteellisesti kauniita ja näyttäviä yksityiskohtia.

Materiaalivalinnalla, käsityöllä ja innovatiivisilla ratkaisuilla rakennettu, ennen kaikkea funktionaalinen ja kaunis kaluste kestää elämää ja sille muodostuu tarina. Luomus tehdään alusta alkaen juuri sinulle.

Kalusteissa näkyy materiaalin historia ja laadukkaat yksityiskohdat.

Onko sinulla ajatus juuri sinulle suunnitellulle ja toteutetulle kalusteelle, kuten esimerkiksi pöydälle, istuimelle tai kaapille? Aloitetaan uuden Luomuksen suunnittelu helposti verkossa.

Voit myös käydä katsomassa valmiita Luomuksia ja toteutusta vaille olevia LuomusIdeoita verkkokaupasta.

Luomus Woodworks kalusteet
Luomus Woodworks kalusteet

Sisustus

Luomus sisustus siro hylly

Sisustus

Luomus on yksilöllinen, aikaa ja elämää kestävä katseenvangitsija. Inspiraatio syntyy tilasta, luonnosta ja uusien tekniikoiden tuomista mahdollisuuksista. Se voi olla esimerkiksi juuri sinun kotiisi suunniteltu näyttävä valaisin, koriste-esine tai jokin muu sisustuselementti.

Puu antaa ainutlaatuiset mahdollisuudet luoda sisustukseen persoonallisia yksityiskohtia, elävyyttä ja lämpöä. Vain mielikuvitus on rajana.

Luomus on kodin kaunis katseenvangitsija.

Aloitetaan uuden katseenvangitsijan suunnittelu helposti vaikka heti. Voit myös käydä katsomassa valmiita Luomuksia ja toteutusta vaille olevia LuomusIdeoita verkkokaupasta.

PienLuomus

PienLuomus

PienLuomus on kaunis ja yksilöllinen ratkaisu esimerkiksi arjen pieniin haasteisiin. Koristeiden ja pienten hyödyllisten kodin käyttöesineiden lisäksi muun muassa erilaiset terveyttä ja hyvinvointia edistävät tuotteet, kuten RoikkuVille, ovat saaneet uniikin ulkomuodon Luomuksena.

Kauniita ja käytännöllisiä ratkaisuja arkeen.

Onko sinulla ajatus kauniille arjen käyttöesineelle? Aloitetaan suunnittelu helposti vaikka heti. Verkkokaupassa voit tutustua valmiisiin PienLuomuksiin ja LuomusIdeoihin.

Luomus Woodworks

LuomusIdeat

Luomus Woodworks Luomukset LuomusIdeat
Luomus Woodworks Luomukset LuomusIdeat

Valmiit LuomusIdeat

Verkkokaupasta löydät toteuttamista vaille valmiiksi piirrettyjä LuomusIdeoita, kuten kalusteita, sisustuselementtejä ja PienLuomuksia, joille voit heti tilata toteutuksen.

Lisäksi tarjolla on vakiohinnoiteltuja LuomusIdeoita, esimerkiksi pöytäkalusteita, joiden hinnan tiedät tarkalleen etukäteen, mutta joiden tarkemmat suunnitelmat hiomme yhdessä. Lopputulos on aina juuri sinun makusi mukainen.

Toteuttamista vaille valmiita LuomusIdeoita verkkokaupassa.

Voit tilata valmiit toteutukset suoraan verkkokaupasta. Käy kurkkaamassa, mitä juuri nyt on tarjolla! Voit myös aina aloittaa juuri sinun tarpeisiisi toteutetun Luomuksen suunnittelun.