Luomus Koivu

129,00 

Luomus Koivu on sisustuselementti ja tarjoilulautanen.

Koivu tuo kattaukseen orgaanisuutta ja syksyn viimeisiä auringon säteitä luoden lämpöä ja tunnelmaa pöytään. Valo haluaa leikkiä lautasen pintakuviossa luoden tarjoiluun upean kehyksen ja nostaa ruokailunautinnon seuraavalle tasolle.

Lautanen on täysin käsityönä valmistettua lappeenrantalaista designia.

Tutustu Luomuksen verkkokaupan toimitustapoihin ja maksutapoihin.

Share product

Jaa

Kuvaus

Elegantti tarjoilulautanen, jonka muoto on saanut inspiraation syksyisellä metsäretkellä, kun pysähdyin katsomaan kuolleen lehden leijailua auringon säteen lävitse. Hetken kauneus sai minut toivomaan, ettei aika koskaan jatkaisi matkaa vaan pysähtyisi juuri siihen paikkaan. Päätin sillä hetkellä tehdä jotain, joka säilöisi hetken kauneuden. Jotain, jota vaalia. Jotain, joka toisi hieman syksyisen auringon valoa pimeään talveen ja ikuista kauneutta kesään. Siitä hetkestä syntyi Luomus Koivu – leijailevan lehden herkkyydellä muotoiltu tarjoilulautanen.

Koivun syntytarina on runo, joka syntyi sisälläni ja jonka halusin juuri sinun kuulevan.

Jokainen lautanen on täysin käsityönä valmistettu ja viimeistelty yksilö, jota käsi haluaa koskettaa ja silmä hyväillä. Lautasen pinnalla on kuvio, jolla valo leikkii luoden kauniin kehyksen kattaukselle.  Tämä lautanen on käyttöesine, mutta kauniina lehtenä sen ripustaa mielellään ikkunalle tai seinälle.

Tämä kaunis design lautanen on saatavilla viidessä upeassa eri värissä. Grafiitin harmaana, Hopean harmaana, Metsän vihreänä, Rubiinin punaisena tai luonnollisena koivuna.  Lautanen saa näyttävän pintansa läpivärjätystä koivuviilusta, joka on Etelä-Karjalainen innovaatio ja valmistettu kestävästi hoidetuista metsistä korjatuista koivuista. Jokaisen korjatun koivun tilalle on istutettu uusi koivu sitomaan tulevaisuutta paremmaksi. Tämä on arvo, joka on minulle pienen pojan isänä henkilökohtaisesti tärkeä.

,

Lautasen kaikki materiaalit (puu, liima ja pintakäsittelyaine) ovat suoraan ruokakosketukseen hyväksyttyjä materiaaleja.

Tämä lautanen on mukava saada tai antaa lahjaksi, koska sillä on tarina joka välittyy saajalle. Sitä mieltä olivat myös World Food Gift Challenge 2022 -kilpailun asiantuntijaraati valitessaan tämän kätteni kautta olevaksi muuttuneen kauniin ajatuksen kolmanneksi parhaaksi tuotteeksi 33 erinomaisen tuotteen joukosta.


Tuotteen hoito: Pyyhi tai pese lautanen käytön jälkeen vedellä tai miedolla ja neutraalilla pesuaineliuoksella. Kuivaa
lautanen pesun jälkeen. Lautanen ei kestä konepesua eikä jatkuvaa upotusta veteen.

 

 

 

Lisätiedot

Paino 0,45 kg
Mitat 29 × 30 × 7 cm
Väri

Grafiitin harmaa, Hopean harmaa, Koivu, Metsän vihreä, Pähkinän ruskea, Rubiinin punainen