Luomus Kortti

99,00 

Luomus Kortti. Minimalistinen korttikotelo kauniiseen arkeen.

Tilaa ennakkoon, toimitukset alkavat marraskuussa.

Tutustu Luomuksen verkkokaupan toimitustapoihin ja maksutapoihin.

Share product

Jaa

Kuvaus

Ensin halusin tehdä itselleni minimalistisen korttikotelon. Siis pienen ja elegantin lompakon, johon mahtuu kulloinkin tarvitsemani määrä kortteja ja muutama seteli. Ideasta alkoi muotoutua pilkahdus kauneutta helpottamaan arkea. Sitten halusin tehdä sen myös sinulle. Tästä halusta syntyi Luomus Kortti.

Koska en itse kuitenkaan pysty keksimään kaikkia maailman tarpeita, niin kysyin teiltä. Teiltä, jotka käytätte kortteja omassa arjessanne. Kysyvä ei tieltä eksy ja sain teiltä reitin erinomaiseen tuotteeseen. Teidän avulla tästä korttikotelosta tuli parempi kuin erinomainen. Kiitos kuuluu teille, jotka jaksoitte seurata tämän tuotteen kehitystyötä Instagramin storiesien välityksellä.

Kotelo on lähtökohtaisesti kaunis. Siis KAUNIS. Ja sen kauneus asuu paikallisesti tuotetussa läpivärjätyssä koivuviilussa, josta olen luonut sinulle arjen helpottajan kovaan käyttöön.

Tiedän myös, että jokainen meistä on yksilö. Siksi saat valita väriyhdistelmäsi. Rungon väriksi voit valita joko lakatun koivun tai grafiitin harmaan, molemmat upeita. Pintaviilun taas voit valita viidestä eri väristä; Auringonlaskun punainen, Pähkinän ruskea, Metsän vihreä, Kelon harmaa tai Grafiitin harmaa. Kun olet valinnut värisi, niin valmistan Luomus Kortin juuri sinulle, enkä kenellekkään muulle. Normaalisti kotelon valmistamiseen menee noin viikko, mutta ilmoitan sinulle, mikäli tarvitsenkin jostain syystä lisää aikaa.

Loppuun vielä hieman tekniikkaa, koska olen Tekniikan tohtori ja insinööri.

  • Joskus on tarve ottaa vain muutama kortti mukaan ja joskus tarvitset mukaan jopa 20 korttia. Tämä kotelo joustaa juuri sinun tarpeeseesi. Tein kuminauhan kireydelle helpon säädön.
  • RFID suojaus on tätä päivää ja jokaisen lompakossa tämä ominaisuus tulisi olla. Ujutin ohuen ohuen alumiinikerroksen koivun sisään. Alumiini sieppaa ryökäleen etälukuaallot ennen kuin ne ennättävät korteillesi. Pankkikorttisi ovat siis turvassa etälukemiselta.
  • Linja-autokortti, salikortti, etukortti ja mitä-näitä-nyt-on-kortti. Siis se kortti jota käytät usein ja yleensä ruuhkassa. Sujauta se kotelon taustalla olevan kuminauhan alle. Kortti on tällöin nopeasti saatavilla ja myös etäluettavissa.
  • Vaikka seteliraha on katoava luonnonvara, niin silti silloin tällöin sitäkin kuljettelet mukanasi. Taita setelit kuminauhan alle.
  • Kansien sisäpuolet ovat tarkkuuskoneistettuja syystä. Pankkikorttisi koholla olevat kirjamet ja siru eivät hankaudu ja kulu koteloa vasten ja korttisi kestävät mintissä kunnossa.

Lisätiedot

Runko

Koivu, Grafiitti

Pinta

Punainen, Metsän vihreä, Pähkinän ruskea, Kelon harmaa, Grafiitti