Siro sänkytarjotin

390,00 

Siro -sarjaan kuuluva tarjotin, jonka jalat voidaan taittaa alle. Kauniina sisustuselementtinäkin toimivaa tarjotinta voidaan käyttää myös työskentelytelineenä sängyssä tai sohvalla.

Tarjotin tehdään juuri sinulle yksillöllisesti. Toimitusaika 2-4viikkoa tilauksesta.

Tutustu Luomuksen verkkokaupan toimitustapoihin ja maksutapoihin.

Share product

Jaa

Kuvaus

Siro -sarjaan kuuluva taittuvajalkainen tarjotin, joka läppäritelineenä mahdollistaa ergonomisen työskentelyn sängyssä tai sohvalla. Tarjotin on kaunis ja käytännöllinen sisustuselementti.

Telineen materiaaliksi voit valita saarnen tai tammen  joiden syykuvio on voimakas, mutta silti rauhallinen. Värivaihtoehtoja on neljä:

  • Valkovahattu saarni tuntuu ja näyttää hillityn ylelliseltä.
  • Mustaksi öljytty saarni on vahva ja inspiroiva
  • Vahattu tammi on lämmin ja arvokas.
  • Kirkkaalla vahalla käsitelty Saarni taas on pehmeä.

Kaikki värivaihtoehdot houkuttelevat koskettamaan ja hyväilemään pintaa.

Muotoilullisesti tarjotin on siro ja pelkistetty, mutta on silti täynnä herättäviä yksityiskohtia. Kokonaisuutta hallitsee hyvin pelkistetty muoto, joka antaa täyden vallan puun syykuviolle. Jokainen tarjotin valmistetaan käsityönä valikoiduista puista siten, että syykuvio virtaa läpi koko pinnan jalasta jalkaan katkeamattomana purona. Kädet etsiytyvät helposti tunnustelemaan taitosten pyöristysten vahvaa syykuviota ja kevennettyä käsin höylättyä saumaa. Tietokonetelineen kulmissa olevat samasta puusta veistetyt saranat kutsuvat katseen seuraamaan laidan siroa linjaa, jonka alta paljastuu käsin veistetyt kevennykset. Loivenevana kaarena kevennys häivyttää telineeseen rakennetun vahvuuden ja huijaa katsojaansa sirouteen. Saranat itsessään ovat kauniita insinöörityön taidonnäytteitä luotuna lämpimään puuhun. Sirosta muodosta huolimatta saranan vahvuuden  kavaltaa alumiininen tapin pää, joka hohtaa hienokseltaan läppäritelineen kyljestä. Tarjottimen jalat pyörähtävät alumiinin ympäri tason alle ja takaisin.

Ergonomisesti tarjotin nostaa tietokoneen sopivalle työskentelykorkeudelle sängyssä tai sohvalla eikä tietokone jää polttelemaan reisiä. Kun tarjottimen jalat ovat taitettuina alle, sängylle muodostuu tukeva taso, jonka päältä voi tarjoilla yhteisen aamiaisen rakkaalleen.

Tälläkin Luomuksella on syntytarina. Voit lukea sen inspiroidu-blogista, johon pääset tästä.

Lisätiedot

Väri

Musta saarni, Saarni, Tammi, Valkovahattu saarni