Luomus Unik – Pöytä sinulle

2 450,00 7 820,00 

Tämä on pöytä, jota ei ole muualla, kuin sinun ajatuksissasi. VIELÄ! Pöytä, joka valmistuu juuri sinulle! Pöytä, joka synnyttää tarinoita sinun elämääsi! Uniikki huonekalu, joka tehdään Luomukseksi juuri sinun tilaan sinun maulla.

Tutustu Luomuksen verkkokaupan toimitustapoihin ja maksutapoihin.

Haluaisitko tällaisen Luomuksen?

Teen tällaisen sinulle mielelläni. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Share product

Jaa

Kuvaus

Luomus Unik – jotain ihan omaa

Luomus Unik on jotain mitä olet etsinyt kauan! Unik on nimensä mukaisesti uniikki – juuri sinulle valmistettu pöytä. Toista samanlaista ei tule vastaan. Luomus Unik -pöydälle on ominaista, että siihen on  sisään rakennettuna kauneus.

Unik ei ole vain pöytä, se on myös kokemus. Pääset seuraamaan läheltä, miten pöytä valmistuu käsityönä #JustSulle. Eikä lähelle pääsy rajoitu pelkästään valmistumiseen, vaan se myös suunnitellaan yhdessä sinun tilaan, sinun makuun Luomuksen ammattitaidolla ja näkemyksellä. Rakennetaan yhdessä sinun seuraavasta pöydästäsi kaunis, ergonominen ja kestävä kokonaisuus. Näin pöydällesi alkaa muodostua tarina ennen kuin on vuoltu tikun tikkua. Tarina, joka jatkuu sinun ja ympäröivien rakkaidesi yhteisinä hetkinä. Tästä tulee pöytä, joka tuottaa iloa vuosiksi eteenpäin.

Luomus Unik-palvelun hinta on kiinteä. Tiedät mitä pöytäsi maksaa, vaikkei sitä ole vielä edes suunniteltu! Valitset vain mieleisesi Unik-tason: Unik S, Unik M tai Unik L ja materiaaliryhmän  niin aloitetaan. Maksat palvelun osamaksuna kolmessa osassa.  Ensimmäinen 30% erä maksetaan tilauksen yhteydessä käsirahana. Toinen 40% erä siinä vaiheessa, kun olet tyytyväinen suunnitelmaan ja hyväksynyt sen. Viimeinen 30% erä  vasta, kun Luomus Unik on valmiina verstaalla! Lisää maksutavoista täältä.

Unik S

Uniikki pöytä neljälle hengelle. Pöydän koko tarpeidesi mukaan aina 140 cm pituuteen saakka. Pöydästä voidaan tehdä minkä levyinen tahansa aina 110 cm saakka. Pöydän muoto, väri ja rakenne suunnitellaan yhdessä.

Unik M

Uniikki pöytä kuudelle hengelle. Pöydän koko tarpeidesi ja tilasi mukaan pituuden ollessa 140 – 200cm ja leveyden alle 120cm. Pöydän muoto, väri ja rakenne suunnitellaan yhdessä.

Esimerkin arvopuisen Unik M pöydän syntytarinasta voit lukea täältä.

Unik L

Uniikki pöytä isolle seurueelle! Pöydän pituus aina kolmeen metriin saakka. Pöydän muoto, väri ja rakenne suunnitellaan yhdessä.

Esimerkin Unik L pöydän syntytarinasta voit lukea täältä.

Aloitetaanko tekemään sinun seuraavaa pöytääsi?

 

Ota yhteyttä

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Unik taso:

Unik S, Unik M, Unik L

Materiaalit

Kotimaiset peruspuut, Jalopuu, Arvopuu